Dé musthave voor thuis: de bedbank

Dé musthave voor thuis: de bedbank

Clei-opklapbed

De bedbank of slaapzetel is perfect om uw appartement of woning multifunctioneel in te richten. Zo hebt u niet alleen een comfortabele zetel, maar ook extra slaapplaatsen voor als familie of vrienden op bezoek komen. Wij sommen graag de voordelen voor u op.

 

Geschreven door Matthieu's Beddenbedrijf

1. Multifunctioneel en ruimtebesparend

In uw appartement of woning hebt u niet altijd de mogelijkheid om één of meerdere logeerkamers te hebben. De woonkamer omtoveren tot een slaapruimte is een extra troef! De term zegt het zelf: bedbank. Doorheen de dag gebruikt u dit meubel als zetel, ’s avonds plooit u die eenvoudig open als bed om uw gasten te laten slapen, 2 meubelstukken in 1! Een heuse win-winsituatie dus.

 

2. Comfortabeler dan een luchtmatras

Slapen op een luchtmatras is allesbehalve aangenaam. Met onze ruime selectie in slaapzetels kiest u uit buitengewone kwaliteit én ligt u net zo comfortabel als in een bed. Leg uw gasten dus extra in de watten met een goede nachtrust!

Zetelbed-Clark

3. Spaarzaam

Een bedbank is een bed en zetel in één, waardoor u geen extra bed en matras hoeft aan te kopen. Zo bespaart u meteen heel wat centen uit én kan u in een kleinere ruimte toch vlot bezoek ontvangen.

 

4. Opgeruimd staat netjes

In 1-2-3 is uw slaapzetel open en dicht geplooid. De volgende dag hoeft u dus geen tijd uit te trekken om uw bedbank in originele vorm terug te plaatsen. Het is zo gefikst!

 

5. Slimme en ruimtebesparende oplossingen

Bij een bedbank denkt u misschien meteen aan een zetel die u openklapt als bed, maar er zijn tegenwoordig heel wat creatieve mogelijkheden. Zo kan u ook een opklapbed tevoorschijn toveren of zelfs een stapelbed. Perfect voor als de (klein)kinderen op bezoek komen. 

 

Benieuwd of een bedbank of opklapbed iets voor u is? Laat u verrassen door onze creatieve ideeën en kom vrijblijvend langs in onze toonzaal!

Stapelbed